Referenties


Calago | Mydatafactory


Liesbeth heeft mij als directeur en ondernemer vanuit haar rol als Operationeel Directeur ai ondersteund op diverse strategische vraagstukken. Ze heeft daarbij een grote bijdrage geleverd aan het ontwikkelen van onze strategie en het professionaliseren van onze organisatie. Liesbeth is daarnaast een zeer fijne en energieke collega, die positief kritisch is en een drijvende kracht achter verandering. Het was een plezier om met haar te werken.

Arjan Herskamp

CEO Calago | Mydatafactory


Salesguide


Beck in Connection weet ambities te verbinden van ondernemers, organisaties en medewerkers. Voor Salesguide heeft dit inmiddels geleid dit tot meerdere waardevollepartnerships. Zeer waardevolle B2B matchmaking!

  • Simon Evenblij

Salesguide | B2B sales for sustainable companies


JanusID


Liesbeth kent haar zaken en relaties bijzonder goed. Snel schakelt ze tussen wat er aan de hand is, wat er kan en, wel zo belangrijk, hoe en met wie daartoe aan de slag te gaan. Matchmaking pur sang. Plus, het is een genoegen om met haar tewerken.

Irwin Oedayrajsingh Varma

Initiator & managing director of JanusID


Tools

De BusinessITScan

BusinessITScanNet de sneakpreview van de businesssITscan gedaan. Mooi om snel met elkaar de succesfactoren voor digitalisering in kaart te brengen. In één oogopslag belang, ervaring en gewenste business en IT verbeteringen. Als changemanager word ik blij van zulke tools.

The Passion test

The Passion test of Marinma Dorado

Give direction to your ambitions! At the middle of the crossroad? Not knowing how to focus or what direction to choose? Just did the “passion test” online offered by Marinma Dorado in person. The result is a tailor made compass, useful in making up your mind. Intention is attention is creation. It is Marinma Dorado who adds the extra sparkle with in-depth feedback and her energetic enthusiasm and passion to help you. Connect to realise ambitions!

Media

Mobile World Congres 2017


Het BIG-small Pitch Startup Event is een match-making evenement, dat startups verbindt met investeerders en bedrijven die wereldwijd succesvol zijn in de app-economie industrie. Belangrijk uitgangspunt bij de pitches is de maatschappelijke en technologische impact van de innovatie op het gebied van privacy en beveiliging, telecommunicatie en IT, Smart City, Internet of Things en Cloud. De vakjury bestond uit Bart de Jong (ABN AMRO), Mark Beermann (MobileMindz) en Liesbeth Becker Hoff (Maxcode).

De vakjury bestond uit Bart de Jong (ABN AMRO), Mark Beermann (MobileMindz) en Liesbeth Becker Hoff (Maxcode).

Fintech remains a prolific industry, regardless of the tough regulations


Liesbeth Becker Hoff, Maxcode: "Fintech remains a prolific industry, regardless of the tough regulations"


Monday 31 October 2016 08:29 CET | Author Melisande Mual | Interview
Blockchain, Digital Identities And Wearable Payments

Blockchain, Digital Identities And Wearable Payments


Maxcode’s Chief Business Development Officer, Liesbeth Becker Hoff discusses top Fintech trendsFEBRUARY 26, 2018 BY ANDREEA POPISTASU