Samen dat doen waar we goed in zijn

Elkaar versterken. Daar heb ik plezier in en krijg ik energie van. Dat lukt het beste als we allebei weten wat de bedoeling is. Wat willen we bereiken en wie doet wat. En draagvlak is daarbij essentieel. Dus laten we met elkaar het gesprek aan gaan en brainstormen. Wat zijn de ambities? Wat is de stip op de horizon? Persoonlijk en zakelijk.


Het verschil

Samen maken we het verschil dankzij onze kennis, expertise en ervaring in combinatie met ieder zijn eigen manier van doen en laten.

Dankzij het netwerk en de drive om win-wins te realiseren is Beck in Connection ook jouw businesspartner.  Als sparringpartner, om te focussen en te heroriënteren.


Gedegen, constructief, duidelijk en dan aan de slag!

We bespreken de gewenste situatie, betrekken de stakeholders en formuleren een strategie met een concreet plan van aanpak om daar te komen.

Beck in Connection

Als strategisch partner (of moet ik zeggen als changemanger of business optimiser) help ik organisaties te optimaliseren. Door het realiseren van ambities met strategisch advies, interim-management en als sparringpartner, waarbij kwaliteit en resultaat bereiken met plezier voorop staan. Operational Excellence, van het optimaliseren van de bedrijfsvoering zoals de digitalisering van processen maar ook het herinrichten van de organisatie, het coördineren van procesoptimalisatie en innovatie, coachen en strategische personeelsplanning en talent ontwikkeling zijn voor mij bekend terrein.

Of het nu gaat om continuïteit, bezuinigingen, groei of andere veranderingen. Ik help om de huidige en gewenste situatie in kaart te brengen en bespreek samen met iedere medewerker wat zijn/haar bijdrage is aan het realiseren van de ambities die we met elkaar voor de organisatie en voor onszelf hebben gedefinieerd.

Ik help je graag bij de implementatie binnen de organisatie zodat continuïteit, groei en optimalisatie gerealiseerd worden en het rendement toeneemt. Gewoon hands-on met de voeten in de modder of als sparringpartner om mee van gedachten te wisselen of om scenario's in vertrouwen te bespreken.

Juist, daar waar mens, organisatie en technologie samenkomen.

-Liesbeth-