Samen dat doen waar we goed in zijn

Elkaar versterken. Daar heb ik plezier in en krijg ik energie van. Dat lukt het beste als we allebei weten wat de bedoeling is. Wat willen we bereiken en wie doet wat?

Read more

Digitale incassomachtiging

Het is al enkele jaren mogelijk een digitale incassomachtiging (als betaalmethode) af te geven. Een online machtiging is uitsluitend rechtsgeldig als authenticatie en autorisatie van de betaler heeft plaatsgevonden. Met een goede digitale incasso machtiging oftewel een "eMandate"- implementatie binnen jouw online dienstverlening omgeving, kan jouw klant binnen zijn eigen vertrouwde bankomgeving zichzelf identificeren en akkoord geven voor de incasso, waardoor de bezorger van de pakketjes aan de deur, geen pin-transacties hoeft te verrichten. BIjkomend voordeel is dat met deze check ook direct de kans op type-fouten gecontroleerd zijn en je de juiste NAW-gegevens hebt. Hierover heb ik een blog gepost eind 2015. Inmiddels zijn er vele mooie en goed werkende onine betaalmethoden bijgekomen. Voor meer informatie heb ik de orginele link naar mijn blog uit 2015 opgenomen: https://www.maxcode.net/blog/943/?lang=nl

Read more

Digitale entiteit

In 2016 heb ik een blog gepost over de digitale identiteit. Nog steeds actueel. Juist vandaag de dag, nu we noodgedwongen digitaal samenwerken en vertrouwelijke informatie online uitwisselen, is het goed erop te kunnen vertrouwen met wie we online informatie uitwisselen.

Read more